• info@vilkasmedia.fi
  • Kotimaiset turvalliset mediat
  • 100% kotimainen palvelu
  • info@vilkasmedia.fi
  • Kotimaiset turvalliset mediat
  • 100% kotimainen palvelu

Vilkas Media auttaa yrityksiä mainostamaan kannattavasti

Vilkas Media tarjoaa kotimaisia mainosratkaisuja pienille ja isoille yrityksille. Vilkas Median tavoitteena on tehdä kotimaisen mainonnan ostamisesta mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Palvelumme ja tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, kohtuuhintaisia ja suomenkielisiä. Huolella valikoidut kumppanit takaavat toimivan kokonaisuuden.

Menestytään yhdessä!

Vilkas Media osa Vilkas Group Oy:ta

Olemme osa Vilkas Groupia, joka on Suomen suurin verkkokauppa-alustojen toimittaja. Tällä hetkellä asiakkainamme on yli 2000 verkkokauppa-alan menestystarinaa. Tekemisessämme näkyy kahdenkymmenenviiden vuoden kokemus ja osaaminen kaupan ja mainonnan digitalisoitumisesta.


Muutos on pop.

Mainonnan merkitystä yrityksen menestyksessä ei voi liikaa korostaa. Kuluttajakäyttäytymisen muutos ja ulkomaisten mediajättien kasvanut suosio haastaa mainonnan suunnittelua ja mediavalintoja . Digitalisoitumisen mukana paikallinen kilpailu on myös kansainvälistynyt.

Kilpailukenttä muuttuu, kuluttajakäyttätyminen muuttuu, ostopäätösten teko muuttuu. Myös mainontaa ja valittuja kanavia on muutettava ja lisättävä. Pitää olla nokkela ja fiksu.

Digi on rock.

Digitaalisuuden tuomaa muutosta ei kannata pelätä. Parhaimmillaan digimainonta on tehokkain, nopein ja helpoin tapa tavoittaa omat kanta-asiakkaat ja testata uusien potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista.

Kaikki ideat ja kokeilut ovat hyviä, mainonta ja sen yllätyksellisyys voi yllättää yksinkertaisuudellaan.

Suurissa kansainvälisissä medioissa, kuten Facebookissa ja Googlessa mainonnan aloittaminen on suhteellisen helppoa. Kuluttajien tavoittaminen on kuitenkin kova kilpailu, jota ulkomaiset mainostajat kirittävät.

Kotimaisten medioiden käyttö ulkomaisten jättien seurana tai vaihtoehtona, luo menestyksen pohjan onnistuneelle mainonnalle ja läsnäololle asiakkaidemme arjessa. Kotimaiset mediakohtaamiset ovat laadukkaita ja tapahtuvat turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Me ja kumppanimme huolehdimme siitä, että yrityksesi näkyy arvoisessaan mediaympäristössä.

Menestytään yhdessä.

t. Vellu

Vilkas Median taustalla on kaksi digitaalisen liiketoiminnan moniosaajaa, jotka jakavat yhteisen unelman Suomen parhaasta mediakaupasta.

Markku

Markku on Vilkas Media -tarinan isä. 25-vuotta sähköisen liiketoiminnan parissa luo pohjan laaja-alaiseen näkemykseen digitaalisesta liiketoiminnasta ja asioiden sekä asioinnin automatisoinnista.

LinkedIn >>

Vellu

Vellu on Vilkasmedian yleismies. Yli 20-vuotta media-alan kokemusta, joista suurin osa digiliiketoiminnan johdossa ja mediamyynnin parissa. Vellu on Vilkasmedian dirikka, asiakasvastaava ja yhteyshenkilö kumppaneille.

LinkedIn >>

Avoimet työpaikat

Sinä?

Mikäli etsit elämällesi suuntaa ja haluat uusia haasteita digitaalisen markkinoinnin ympäristössä, niin voisimme olla sinulle vaihtoehto. Me kuuntelemme mielellään sun ajatuksia, joten ota yhteyttä.

Lisää >>


Autamme sinua mielellämme

digitaalisessa markkinoinnissa. Kerro meille, miten voimme olla avuksi.