• info@vilkasmedia.fi
  • Kotimaiset turvalliset mediat
  • 100% kotimainen palvelu
  • info@vilkasmedia.fi
  • Kotimaiset turvalliset mediat
  • 100% kotimainen palvelu

Uusia asiakkaita SUKUPUOLEN mukaan

Toimitusaika: 5 päivä(ä)

Kuvaus

Mainonnan kohdentaminen parantaa kampanjasi tuloksia huomattavasti. Kun haluat tavoittaa asiakkaita sukupuolen mukaan, onnistuu se helposti tällä paketilla. Kohdentaminen mahdollistaa onnistuneen kampanjan pienemmälläkin panostuksella.


Suomen laajimmassa mainosverkostossa kohdentaminen takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun haluat tavoittaa sukupuolen mukaan asiakkaita, verkosto takaa sen, että mainoksesi näkyy varmasti riittävästi ja haluamallasi tavalla oikealle kohderyhmälle.


Kohdentaminen tapahtuu verkostomme ostojärjestelmässä olevan käyttäjä- ja selaustiedon perusteella. Kampanjan pituus on arviolta 1-2 viikkoa. Mainos nähdään noin 25-27.000 kertaa.


Kausivaihtelut kannattaa ottaa huomioon, esimerkiksi joulun aikaan mainonnasta kilpailee moni muukin, jolloin kampanjat voivat kestää pidempään. Korkea sesonki voi vaikuttaa myös mainosten näyttömäärään.


Jälleenmarkkinoinnin yhdistäminen uusasiakashankintaan takaa parhaan lopputuloksen. Muistuttava mainosviestisi on läsnä ja seuraa asiakastasi kaikkialle.


Lisätietoja tuotteesta

Sisältö
Kohdennettua mainontaa sukupuolen mukaan
Hinta
Mediahinta 200 € + alv Kampanjanhallinta ja raportointi 30 € + alv Total 230 € + alv
Mainosmuodot
Banneri 300x300, 200x600, 980x120, 468x400
Arvio näyttömääristä
25-27.000
Kampanja-aika
1-2 viikkoa
Huomioitavaa
Kampanjaan kannattaa yhdistää reta-paketti